Information om jord och gödselsortimentet.

Jord och gödsel tillhör de varukategorier som vi alltid är fullsorterade på. Visst kan det hända att någon enskild produkt kan ta slut, men det är väldigt sällan. Vill du köpa väldigt mycket av jord, en pall eller mer, och större förpackningar när det gäller gödsel och dekorationsmaterial, så be om offert. Vissa av Hasselfors produkter kan också beställas på storsäck för direkt hemtransport. Detta kan i vissa fall vara praktiskt men kan också vara svårhanterligt då säckarna är väldigt tunga och otympliga. Diskutera gärna vad som lämpar sig bäst för just dig med oss.

När det gäller lösjord så varierar priserna väldigt mycket beroende på vilken kvalité du är ute efter. En enklare ej ogräsfri åker jord för några tusenlappar per flak till upp till tio tusen för riktigt bra och recepttillverkad specialjord, garanterat oghräsfri. Det lönar dig att satsa på bra jord då mycket rensningsarbete och extratillförsel av torv och gödselmedel inte behövs och det säkerställer en god etablering för dina växter. Även inom trädgård är det underarbetet som är det viktigaste för ett lyckat resultat.

I år fasar vi ut Rölunda Jord som vi visserligen är nöjda med men som numera finns på var och varann matvarubutik. Istället kommer vi ta in Emmaljunga Jord som många av våra kollegor i branschen hävdar är den bästa för all typ av krukodling. Hasselfors sortiment kommer vi fortsättningsvis att ha kvar samma omfattning som förut då dessa jordar och jordförbättreingsmedel är ett bra komplement till Emmaljunga.

Kontakta oss om ni behöver hjälp att välja i denna djungel.

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän
Använd gärna formuläret.

Följ oss

Öppet

Trädgård t o m 14/12:
M-L 10-16
Restaurang Kröns Kök t o m 2/11:
M-L 11-16  

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen

Hitta oss