Rådgivning/trädgårdskonsultation

Boka en trädgårdsmästare här på Kröns trädgård   

 

plantvisnuppstall                                                                 

Rådgivning på Kröns trädgård                                                                        

Rådgivning här på Kröns trädgård passar dig som vill ha råd kring ytor i din trädgård som inte måste ses på plats. Tag med bilder från din trädgård och vi kan i lugn och ro diskutera lösningar och ge ny input och inspiration. Fördelen med att vara här på Kröns är att vi kan titta på olika växter i verkligheten, buskar, träd och perenner, och diskutera kring vad som passar fint ihop och du har möjlighet att se hur de ser ut tillsammans.  Om du vill ha tips kring en nyplantering så kan trädgårdsmästaren hjälpa dig med en grovskiss. Du får viktiga skötselråd kring hur växterna skall skötas för bästa möjliga etablering och möjlighet att ställa alla frågor och funderingar du har kring skötsel av trädgårdsväxter.

För att du ska få ut mesta möjliga av besöket ta med:

  • Bilder från trädgården och den plats det gäller
  • Mått på rabatten, om det gäller en specifik rabatt och ev egna skisser
  • Ljusförhållanden
  • Markförhållanden
  • Väderstreck
  • Önskemål om växter tex blomningstid, färger mm
  • Frågor och övriga funderingar

Boka en trädgårdsmästare - kostnad 850kr för 1,5h.  I samband med detta får du ett rabattkort med 10% på växtköp vid ett tillfälle.

Vill du boka tid? Maila till:jenny snabela kronstradgard.seeller helena.kron snabela kronstradgard.se

Rådgivning vid hembesök

Vill du ha hjälp med att anlägga en rabatt eller generella tips och råd för hela din trädgård och känner att du vill göra det på hemmaplan? Du kanske bara vill bolla idéer med något proffs som kan ge ny input? Då kan en av våra trädgårdsmästare komma ut till dig och din trädgård. Tillsammans tittar vi på vad som kan göras, vilka växter som passar hos dig, fina växtkombinationer etc. Vi ger skötseltips, beskärningstips, växtinventering och råd kring nyplanteringar. Allt utifrån dina önskemål.  Målsättningen är att du skall få svar på alla dina frågor och chans att bolla dina tankar och få massor med nya idéer och lösningar för din trädgård.

Av erfarenhet vet vi att du får ut det mesta av mötet om du är förberedd med frågor och själv för anteckningar under rådgivningen. 

Kostnad2500kr för 1,5h. Reskostnad tillkommer.  I samband med detta får du ett rabattkort med 10% på växtköp vid ett tillfälle.

Om du önskar en sammanfattning med växtförslag och åtgärdsplan utöver hembesöket debiterar vi 650kr/tim för detta. Beroende på arbetets storlek så tar detta olika lång tid. Räkna med minst 4 timmar för en sammanfattning med växtförslag

OBS! Under vår högsäsong maj-juli har vi inte alltid tid för hembesök men det går alltid bra att boka en trädgårdsmästare för rådgivning här på Kröns

Design och detaljritning

För dig som önskar en utförligare, skalenlig ritning över hela din tomt, med växtförslag, planteringskarta och skötselplan och kanske behöver hjälp med bygglovslösningar hänvisare vi till landskapsarkitekt Maria Claesson Green Design som vi inlett samarbete med då vi inte längre möjlighet att erbjuda denna tjänst.

maria snabela claessongreendesign.se

 

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän


Följ oss

Öppet

Vardagar 10-18
Lör- och helgdagar 10-16
Gäller såväl trädgård som restaurang
 

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen 1

Hitta oss