Kröns Trädgård, Livsnjutarens Trädgård

Kröns Trädgård är en handelsträdgård med inriktning på blommor, trädgård och miljöer. Vi för alla sorter av i vår zon härdiga växter, buskar och träd, perenner, vår- och sommarblommor. 

Kröns Trädgård är belägen på Väddö alldeles utanför Älmsta i Norrtälje kommun.

Sortiment - Vi har ett stort utbud av blommor, buskar och träd. Mycket av det vi säljer odlar vi själva. Vi är specialiserade på att odla fram olika lite udda sommarblommor och perenner som är dyra att köpa hem eller svåra att få tag på. Hos oss finner du både pelargoner och penséer till bra pris men även andra mer ovanliga, bra och roliga sorter som större trädgårdscentra måste köpa hem medan vi kan odla dem själva. Vi har också ett stort trädgårdssortiment på tillbehörssidan i form av bland annat jord, krukor. Vi har även ett litet utbud av vattenväxter och dammprodukter.

Vi har mycket att välja på i lager och tar naturligtvis hem det som önskas på beställning. Vi har täta leveranser och det mesta på växtsidan får vi hem inom någon vecka.

Trädgårdstjänster - Vi utför även arbeten såsom trädbeskärning, trädgårdsplanering och viss skötsel och anläggning. Dessa uppdrag utförs huvudsakligen på hösten samt tidig vår. Under högsäsong mellan april och augusti är alla fullt upptagna med att serva dig på hemmaplan.

Trädgårdsrestaurang - Vår servering hittar du i ett av växthusen och det finns mycket att välja på. Kaffe, te och kaffebröd, luncher mm. Till sommaren har vi middagsservering, ofta i kombination med underhållning, vissa dagar. Fullständiga rättigheter. Säsongspremiär preliminärt runt 1 april. Välkommen.

Grilla med Big Green Egg i sommar - Vi säljer och demonstrerar det fantastiska uteköket Big Green Egg

Vi säljer växthus från Wexthuset. Beställ av oss, samma pris som hos leverantören. Vi erbjuder också tjänsten att hjälpa till med bygget.

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän


Följ oss

Öppet

Vardagar 10-18
Lör- och helgdagar 10-16
Gäller såväl trädgård som restaurang
 

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen 1

Hitta oss