Sommarkvällar på Kröns

Temadagar under sommaren

Under denna sommar satsar vi ytterligare på vår restaurang Kröns Kök. Vi kommer att ha diverse uppträdanden och evenemang, se dessa, men vi satsar också på temakvällar med mat under perioden 2 juli till 10 augusti. Detta på vardagar under perioden, lördagar är vikta för privat uthyrning och söndagkvällar vill vi vara lediga..
Vi har våra kockar Micke och Janne, vi har oss själva, Gösta och Helena och vi har paret Bohlins från Täby, Liselotte och Andreas som driver hemmakrog annars. Tillsammans med övrig personal ska vi ro iland nedanstående. Kom och testa oss i sommar!

Måndagskvällar = tapaskvällar

Tapas är både populärt och gott och det blir grejen på måndagskvällarna. Vad det blir för något kommer att variera under sommaren men det går förstås bra att ringa och fråga när det närmar sig. Vi kör igång från 17.30 och köket är öppet minst till 20.00.

 Vegetarisk afton på tisdagar

På tisdagar planerar vi en helvegetarisk meny av olika slag varje gång. Förboka gärna men du kan också chansa eller slå en signal om andan faller på hastigt..

Onsdagar har vi grillkväll, ofta med musikunderhålklning.

 Big Green Egg! Say no more! Jo, boka gärna förstås! 18-21, minst!

Spelhåla på torsdagar.

Torsdagkvällar inleds med organiserad bridgetävling. Kom gärna och titta och käka lite blandat medan spelet pågår. Efter tävlingen är det fritt fram för fortsatt spel av det vi har på plats. 16 börjar bridgen och det blir inte så sen kväll.

Fine Dining Friday Night

Fredagkvällar blir vår stora utmaning. Då serverar vi en uttänkt trerättersmeny. Ett par alternativ finns men i huvudsak tänker vi en fast meny. Förboka! Kom och njut!
 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän
Använd gärna formuläret.

Följ oss

Öppet (nya tider efter midsommar)

vardag 9-18 
lördag och söndag 9-16 (midsommarafton 9-13)
Öppet från 9 gäller fram till midsommar, sedan från 10
Restaurang Kröns Kök:
Öppnar 11.00 alla dagar  (midsommarafton stängt)
Kvällsöppet vardagar i juli.

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen

Hitta oss