2011-2016

Dags att fylla på lite mer om vår historia.
Sedan 2011 när nya butiken och nya växthuset stod klart har det förstås hänt lite mer. Vi hade ju planerat det nya växthuset så att det skulle kunna användas som annat än bara odling och försäljning av växter. Vi gillar till exempel både att ha och anordna fester så när vi byggde försökte vi anpassa huset till att fungera som festlokal när det inte är fullt av grönsaksplantor där. Redan de första åren hyrde vi ut till bekanta som höll sina 50-årskalas i den del där kaféet ligger nu. Golvvärmen tillät fest mitt i smällkalla vintern men vi hade ju varken kök eller toalett så det var lite enkelt. Att bygga dessa två faciliteter var vårt nästa projekt men vi visste inte riktigt var och hur stort.
När våra kära grannars dotter skulle till att gifta sig sommaren 2013 blev det bråttom.Till den festen behövde vi frdigställa både kök och toa under våren. Ny vända med biståndanssökning från EU och jordbruksverk och ett nytt forscerat bygge blev det våren och sommaren 2013.
Blivande brudens far, Lasse Candert som hjälpt oss med butiksbygget var förstås inblandad även här. Håltagning i växthusväggen efter bygget mot stora vägen. Två toaletter och ett rum som senare har blivit vårt nuvarande kök. Till festerna gäller ju oftast catering så till den här festen funkade det utan spis men som avlastning. Det var ju 120 gäster så det behövdes plats.
 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän
Använd gärna formuläret.

Följ oss

Öppet

Trädgård t o m 10 december:
vardag 9-17
lördag 10-15
Kafé:
Stänger för sommarsäsongen 7 oktober
Julbord 1-10 december.

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen

Hitta oss